mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Toon Kool

Specialisatie: ondernemingsrecht

mr. Melisse Mers

Specialisatie ondernemingsrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

Aandelenkoopovereenkomst. Is de vordering tot vernietiging op grond van misbruik van omstandigheden, bedrog of dwaling verjaard? Stuiting?

16 september 2019|Reacties uitgeschakeld voor Aandelenkoopovereenkomst. Is de vordering tot vernietiging op grond van misbruik van omstandigheden, bedrog of dwaling verjaard? Stuiting?

De Rechtbank Rotterdam heeft op 4 september 2019 uitspraak gedaan over de vraag of een vordering tot vernietiging van [...]

Uitstoting van een aandeelhouder. Uitstootprocedure. Informatieverstrekking. Deskundigenbericht.

9 september 2019|Reacties uitgeschakeld voor Uitstoting van een aandeelhouder. Uitstootprocedure. Informatieverstrekking. Deskundigenbericht.

De Ondernemingskamer bij het Gerechtshof Amsterdam heeft op 30 april 2019 uitspraak gedaan in een aandeelhoudersgeschil over de waardering [...]

Nakoming bij koop. Opleggen van een dwangsom. Dwangsom mogelijk bij de verplichting tot de terugbetaling van een koopsom?

1 september 2019|Reacties uitgeschakeld voor Nakoming bij koop. Opleggen van een dwangsom. Dwangsom mogelijk bij de verplichting tot de terugbetaling van een koopsom?

De advocaat-generaal bij de Hoge Raad heeft op 15 februari 2019 de mogelijkheden van het opleggen van een dwangsom [...]

Bestuurdersaansprakelijkheid van indirect bestuurders. Hoofdelijke aansprakelijkheid. Disculpatie.

26 augustus 2019|Reacties uitgeschakeld voor Bestuurdersaansprakelijkheid van indirect bestuurders. Hoofdelijke aansprakelijkheid. Disculpatie.

Het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch heeft op 6 augustus 2019 uitspraak gedaan over de Bestuurdersaansprakelijkheid van indirect bestuurders, over de hoofdelijke [...]