mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Toon Kool

Specialisatie: ondernemingsrecht

mr. Melisse Mers

Specialisatie ondernemingsrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

Bestuurdersaansprakelijkheid. Boekhoudplicht. Onbehoorlijke taakvervulling. Hoofdelijke aansprakelijk voor het boedeltekort?

17 februari 2020|Reacties uitgeschakeld voor Bestuurdersaansprakelijkheid. Boekhoudplicht. Onbehoorlijke taakvervulling. Hoofdelijke aansprakelijk voor het boedeltekort?

De Rechtbank Rotterdam heeft op 29 januari 2020 uitspraak gedaan over bestuurdersaansprakelijkheid op grond van artikel 2:248 BW in [...]

Aandeelhouder aansprakelijk ter zake van onjuiste mededelingen over opzegging van een huurovereenkomst aan medeaandeelhouder? Schadevergoeding?

9 februari 2020|Reacties uitgeschakeld voor Aandeelhouder aansprakelijk ter zake van onjuiste mededelingen over opzegging van een huurovereenkomst aan medeaandeelhouder? Schadevergoeding?

Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft op 5 november 2019 uitspraak gedaan over de vraag of een aandeelhouder aansprakelijk was ter [...]

Dwaling bij de koop van een woning? Mededelingsplicht verkoper. Beroep op exoneratieclausule. Ouderdomsclausule.

3 februari 2020|Reacties uitgeschakeld voor Dwaling bij de koop van een woning? Mededelingsplicht verkoper. Beroep op exoneratieclausule. Ouderdomsclausule.

Het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch heeft op 14 januari 2020 uitspraak gedaan over dwaling bij de koop van een woning en [...]

Earn-out bij vervreemding van een deelneming. Deelnemingsvrijstelling. Vennootschapsbelasting.

27 januari 2020|Reacties uitgeschakeld voor Earn-out bij vervreemding van een deelneming. Deelnemingsvrijstelling. Vennootschapsbelasting.

De Advocaat-Generaal bij het Parket bij de Hoge Raad heeft op 19 december 2019 de earn-outregeling bij vervreemding van [...]