Melisse is in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft Melisse uit pure interesse het vak erfrecht gevolgd, destijds één van de grootste vakken. De nieuwsgierigheid die de aanzet was om dit vak te volgen, is sindsdien alleen maar toegenomen en Melisse is inmiddels gespecialiseerd op dit vakgebied. Ook het appartementsrecht en het huurrecht hebben haar interesse.

Tijdens haar studie heeft Melisse een incassopraktijk gerund binnen voormalig advocatenkantoor G&G Advocaten, is zij als student-adviseur werkzaam geweest bij de Wetwinkel Amsterdam en als juridisch medewerker op uiteenlopende rechtsbieden bij Froon Helmonds Advocaten.

Na haar studie is Melisse ruim tien jaar werkzaam geweest als juridisch medewerker, onder andere bij Wintertaling Advocaten, Kool Bloch Gavami Advocaten en Brenner Advocaten waar zij in dienst van erfrechtspecialist Toon Kool zich in vele erfrechtelijke zaken heeft verdiept. Naast erfrechtelijke zaken heeft Melisse zich ook verdiept in het huurrecht en het appartementsrecht en heeft zij op het gebied van het huurrecht en in de algemene rechtspraktijk proceservaring opgedaan.

Met een inmiddels ruime ervaring in het juridische veld, was de overstap naar de advocatuur na de jaren als juridisch medewerker niet meer dan logisch. Met veel plezier volgt Melisse nu de Beroepsopleiding Advocaten. Door haar ruime kennis van de procespraktijk en juridisch inhoudelijke kennis die zij in al die jaren heeft opgedaan, ervaart zij geen hoge studiedruk. Melisse is zeer geïnteresseerd in het erfrecht, het appartementsrecht en het huurrecht en heeft daarnaast ook meer dan voldoende kennis en ervaring om in de algemene rechtspraktijk u als advocaat op de verscheidene rechtsgebieden bij te staan.

Melisse is zeer gedreven om in een geschil dat u heeft voor u het beste resultaat te behalen. Melisse vind het belangrijk om eerlijk te zijn over de haalbaarheid van een zaak, waarbij Melisse samen met u zal kijken naar alternatieve oplossingen indien de haalbaarheid in rechte laag is. Het uitgangspunt voor Melisse is echter dat vrijwel geen enkele zaak kansloos is. De afweging procederen of niet procederen maakt Melisse samen met u waarbij uw belang altijd voorop staat. Melisse gaat graag voor u aan het werk!

E-mail Melisse Mers: mers@brenneradvocaten.nl
of bekijk haar pagina op Linkedin.